Hvad er der galt og hvad kan jeg gøre?

Hvad er der galt?

1. BROWSER

a) Det kan skyldes at du anvender en forældet browser. Det mest hyppige tilfælde er Internet Explorer som ikke længere opdateres af Microsoft idét de har lanceret en ny browser (Microsoft Edge). Derfor kan Internet Explorer være inkompatibel med nyere sider som Euroinvestor der ofte opdateres med nye koder.

b) Det kan også være en kompatibel browser som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge som ikke kører på nyeste version. Tit beder browseren dig automatisk om at opdaterer til den nyeste version, og nogle gange gør den det endda automatisk.

1. Cookie-præferencer

a) I forbindelse med Berlingske Medias overtagelse af Euroinvestor er der ligeledes kommet ny cookiepolitik i overensstemmelse med GDPR-reglerne. Ved accept har brugeren chancen for at modificerer selve accepten af cookiepolitiken. Bliver accepten af cookies ændret, kan det betyde at visse funktioner på Euroinvestors hjemmeside er utilgængelige, disse tæller bl.a. Log-in-funktionen samt visning af grafer (avanceret graf).

Hvad kan jeg gøre?

1. BROWSER

a) Hos Euroinvestor anbefaler vi til alle tider at vores brugere benytter enten Google Chrome eller Mozilla Firefox.

b) Ønsker du ikke at skifte browser, eller har du af andre grunde ikke mulighed for dette, anbefaler vi at du altid er sikker på at du benytter den nyeste version af den givne browser. Her kan du se hvordan du finder ud af om du har den nyeste browser:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95414?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

Mozilla  Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/update-firefox-latest-version

Internet Explorer: https://www.microsoft.com/en-us/download/internet-explorer.aspx

Microsoft Edge: https://www.whatismybrowser.com/guides/the-latest-version/edge

1. Cookie-præferencer

a) Vil man slette eksisterende cookies skal man i sin browser finde browserindstilling og slette cookies.

Dette gøres på følgende måde(r)

Google Chrome: I højre hjørne under krydset er der tre prikker lodret placeret, klikker man på disse og vælger “Indstillinger” som tredje nederst åbnes et nyt vindue. Herfra ruller du ned i bunden, trykker på “Avanceret”. Der foldes nye proceslinjer ud, og under den første box “Sikkerhed og privatliv” findes i bunden af boksen en knap kaldet “Ryd browserdata” her kan man slette cookies.

Mozilla Firefox: Åbner du Mozilla Firefox kan du i bunden af skærmen finde “Indstillinger”, under indstillinger finder du sektionen “Privatliv” hvori du kan vælge at slette browserdata eller individuelle cookies.

Internet Explorer: I højre hjørne finder du et lille tandhjuls-motiv, dette trykker du på og vælger “internetindstillinger” (næsten) nederst. Derefter åbnes et lille vindue hvor du kan trykke “slet” under Browserdata sektionen.

Microsoft Edge: I højre hjørne finder du tre prikker horizontalt placeret, denne trykker du på og vælger så “indstillinger”, derefter trykker du på “vælg hvad der skal slettes” under sektionen Ryd Browserdata.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.