Debat

For at opretholde ro og orden i debatten, har vi lavet nogle retningslinjer, som bedes overholdt. Hvis retningslinjerne bliver overtrådt, forbeholder vi os retten til at slette indlæg samt give karantæne til de berørte skribenter

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

5 Kommentarer

• 0
    Avatar
    kenneth andreasen

I euroinvestors debat forum, har det været en udsøgt fornøjelse at følge og selv deltage i debatten omkring Beowolf PLC.

Tidligere har det været muligt at søge på denne tråd. (BEO-SDB) Men pludselig er det kun muligt at finde følgende tråde..?

Hvis jeg via søgefonktionen søger på en meget aktiv bruger i tråden, kan jeg via en "Bagvej" godt finde de gamle tråde...!

Er det mig der er en total spasser, eller er det noget galt med systemet?

• -1
    Avatar
    Hannibalerngaard

Mit debatmodul fungerer ikke. Jeg forsøge at lave et indlæg på en eksisterende tråd.

Avatar
    Hannibalerngaard

Undskyld, er der nogen?

Avatar
    Hannibalerngaard

Er i faldet i søvn?

Avatar
    Hannibalerngaard

Eller er I bare stadig uden for kontortid?

Log ind for at kommentere.