Problemer med at finde verdens- eller europaoversigten under aktier?

Det er muligt at få oversigten over globale eller europæiske markeder, ved brug af de to nedenstående links.

Europa: http://www.euroinvestor.dk/markeder/aktier/europa

Verden: http://www.euroinvestor.dk/markeder/aktier

Det er dog også muligt komme direkte dertil, ved at trykke på enten 'Verden' eller ' Europa' i højre side af skærmen under aktie-oversigten. Dette kan ses her:

Vi er selvfølgelig igang med at få begge oversigter tilbage, så de fremgår sammen med de andre markeder.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.